DS LÅSE-SERVICE ApS. Køge Afdeling

Københavnsvej 66    -    4600 Køge

Din GARANTI for sikkerhed og fagkundskab

info@ds-laase.dk

    Åbningstider        Hvem er vi ?        Kontakt os        Download Center        Nyheder          Tilbud lige nu        E-shop        Ledige stillinger
     

 

  Sikring af bolig
 

Indbrudsstatistikken vidner om mere end 40.000 indbrud i private boliger i 2004. Det svarer til næsten fem indbrud i timen. Som husejer kan man dog selv gøre en indsats for at optimere låsesikkerheden, ved at sikre døre og vinduer med godkendte låse i de rigtige sikringsklasser.

Indbrudsstatistikker for private boliger
I følge politiets indbrudsstatistikker får tæt på 5 danske boligejere besøg af tyve hver time.

Tænk som en tyv
Alarmer til flere tusinde kroner er langt fra altid den bedste løsning til sikring af virksomheder og boliger. Godkendte mekaniske låse på døre og vinduer er til gengæld alfa og omega.

Sådan fungerer din lås
Cylinderen i både Combi og Garant 10 systemerne er boresikrede, og låsens seks stifter og sidekode gør den umulig at dirke op.

Hvem har nøgle til din bolig
Mere end 80.000 danskere flyttede i 2004 fra én bolig til en anden. Ved hver fraflytning kan der være et stort antal nøgler i omløb, og det kan give store problemer med hensyn til indbrud.

Simpelt tyveri                                                                                                                                                                 Har Du fået alle nøglerne til det hus du lige har købt. Uden synlige tegn på indbrud, dækker forsikringen ikke.

 

  Webmaster    2005