DS LÅSE-SERVICE ApS. Køge Afdeling

Københavnsvej 66    -    4600 Køge

Din GARANTI for sikkerhed og fagkundskab

info@ds-laase.dk

    Åbningstider        Hvem er vi ?        Kontakt os        Download Center        Nyheder          Tilbud lige nu        E-shop        Ledige stillinger
     

 

  Låsesmede
 

Ruko har indgået nye aftaler med næsten alle danske låsesmede. Aftalerne grupperer låsesmedene ud fra hvilke produkter og serviceydelser, de kan tilbyde kunderne i forbindelse med salg og montage af vores produkter.

Alle låsesmede, der har en samarbejdsaftale med Ruko, er professionelle låsesmede, der kan montere vores mekaniske produkter med stor faglig ekspertise og som kan yde forbrugerne høj service og rådgivning på dette område. Herudover er der nogle udvalgte låsesmede, der er autoriseret til mere omfattende sikringsopgaver.
 

Ruko Sikringscenter
Låsesmede, der kan levere skræddersyede totalløsninger til den bedste sikring af hjemmet eller virksomheden.

Ruko Sikringsspecialist
Låsesmede, der er specialister inden for rådgivning, salg, montage og servicering af mekaniske låse- og sikringssystemer. De er autoriserede af Ruko.

Ruko Montage
Låsesmede uden salgslokaler i form af en egentlig butik. Låsesmede, der især tager sig af montage og servicering af låse hos kunderne, og er godkendt til dette af Ruko.

 

 

 

 

 

 

 

Låsesmede autoriseret af Ruko A/S kan kendes på de rombeformede logoer

  Webmaster    2005